Ontdek Stad en Strand in Eilat

Ontdek Stad en Strand in Eilat

Ontdek Stad en Strand in Eilat

Op zoek naar een vakantie met stad en strand? Dit is het vakantieparadijs waar Israël trots op is.
Bij deze badplaats kunt u niet alleen heerlijk zwemen en zonnen maar ook de onderwaterwereld is prachtig om te zien. Van Tropische vissen tot dolfijnen en schilpadden voor hun is Eilat de thuishaven en zullen dan ook vaak gezien worden. houdt u toch niet zo van snorkelen geen probleem er zijn ook boten met een glazen bodem waardoor u deze prachtig wereld ook kunt ontdekken.

De meeste mensen gaan in de avond naar de stad om lekker te winkelen en te eten, hiervoor hebben ze dan ook genoeg mogelijkheden. Deze stad heeft ook ander dingen te bieden zo is er een bioscoop en een thema park ‘Kings City’ waarbij u vol op kunt genieten. Er is dan ook een bruisend nacht leven met veel verschillende hippe cafés en nachtclubs.

Als u toch in de buurt bent ga dan ook naar de Timna Vallei. Vroeger werd hier kopererts gewonnen maar tegenwoordig is het een prachtig natuurpark. Er zijn ook de pilaren van Salomon te vinden, dit zijn speciaal gevormde rotsen door de winning van Kopererts.

Om deze vakantie af te sluiten moet er ook gezwommen worden met dolfijnen, dit kan bij Dolphin Reef aan de Coral Beach. Het is een open reservaat waar de dolfijnen ook bestudeerd worden. De Dolfijnen kunnen komen en gaan wanneer ze willen dus soms is het even wachten tot dat ze in de buurt zijn. Verder is deze badplaats ook de moeite waard om te bezoeken.

Waar moet je gedaan hebben in Eilat:

– Snorkelen ( rode button op de kaart)
– Themapark Kings City (Blauwe button)
– Timna Vallei (Zwarte button)
– Dolphin Reef (Oranje button)

Ontdek de onderwaterwereld van Eilat.